2 nov 2008, 13:34

Ти ли си този 

  Poesía
820 0 20

 

Ти ли си този дето

кАтеричо ми скача в сърцето.

Ти ли си онази силна бУка,

издълбала за мен топла хралупа.

А аз съм слънчев лъч в клоните ти,

слънчево зайче в очите ти съм.

Ако сега не го хванеш - веднага

се превръщам в посестрима на вятъра.

Отшумявам... Ш-ш-ш-т! ... Стана тихо...

 

 

 

02.11.2008

Пирдоп

 

 

 

За тебе хората говорят

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??