Ти ли си този дето
кАтеричо ми скача в сърцето.
Ти ли си онази силна бУка,
издълбала за мен топла хралупа.
А аз съм слънчев лъч в клоните ти,
слънчево зайче в очите ти съм.
Ако сега не го хванеш - веднага
се превръщам в посестрима на вятъра.
Отшумявам... Ш-ш-ш-т! ... Стана тихо...
02.11.2008
Пирдоп
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.