13 nov 2009, 8:35

Ти, любов 

  Poesía » De amor
987 0 5

 

                                              Запознахме се съвсем случайно,

                                              съдбата просто така реши.

                                              Чувства разбушуваха се тайно

                                               в нашите, за любов родени, души.

                                              Стана бавно, плавно, с много нежност,                                   

                                               всеки ден ти в мен оставяше следи.

                                                 Тръпката остана в нас...

                                                 Не бих могла да се откажа,               

                                                 камо ли да те забравя....

                                               Ти отне сърцето ми, в едно превърнаха

                                                  се нашите души!!!

                                                   Любовта ни, на моменти тайна,

                                              с опити да я прикрием - уви,      

                                                 ден след ден омагьосваше ни Тя, 

                                            оставихме се да ни заведе, там,

                                                 в нейния вълшебен свят...

                                                      Останахме доволни,                                          

                                  отпивахме от елeксира ЛЮБОВ, който ни направи силни.

                                                   Един за друг сме, няма спор,

                                               и съдбата знае - принадлежим си ние!

 

© Мариела Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??