Ти ме караш да се чувствам
прекрасна.
Да виждам у хората само доброто.
Да тракат звънко моите токчета
сутрин,
да гледам слънцето право
в очите.
Ти ме караш да се чувствам
красива.
Да виждам погледите възхитени
на другите.
Да се задъхвам от щастие,
преляло
в сърцето,
да се радвам на птиците
и на цветята.
Ти ме караш да се чувствам
обичана.
Да откривам поезия в тежкия
делник.
Да зная, че някой мисли за мене,
че липсвам на някого –
това ми стига.
Ти ме караш да се чувствам
кралица.
В очите ти виждам
на обич искрици,
но ще бъда като ранена птица,
ако някой ден ти ме забравиш!
© Ваня Todos los derechos reservados
кралица."
Всъщност от това имаме нужда всички!
Чуствай се кралица всеки ден, Ваня!