3 may 2016, 7:59

Ти ми даде 

  Poesía » De amor
963 1 9

 

Дадох ти това, което имам –
любов и вярност. Топлина.
Защото ти си моята любима,
и моята попътна светлина. 
Дадох ти съдбата си със вяра,
че нивга няма да ме предадеш,
че тази тежка дума „изневяра“
със цялата си същност ще презреш.
Дадох себе си, понеже не поиска
коли, пари, охолство и разкош. 
Моята любов ти бе по близка,
а аз – по-скъп, макар и твърде лош.

 

Обичам те, защото ти ми даде
живот прекрасен! Истинска наслада!

 

24. 04. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1703 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??