May 3, 2016, 7:59 AM

Ти ми даде 

  Poetry » Love
975 1 9

 

Дадох ти това, което имам –
любов и вярност. Топлина.
Защото ти си моята любима,
и моята попътна светлина. 
Дадох ти съдбата си със вяра,
че нивга няма да ме предадеш,
че тази тежка дума „изневяра“
със цялата си същност ще презреш.
Дадох себе си, понеже не поиска
коли, пари, охолство и разкош. 
Моята любов ти бе по близка,
а аз – по-скъп, макар и твърде лош.

 

Обичам те, защото ти ми даде
живот прекрасен! Истинска наслада!

 

24. 04. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1728 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??