14 feb 2009, 11:09

Ти ми вдъхна живот 

  Poesía » De amor
793 0 13

Ти ми вдъхна живот, свобода,

накара ме пак да туптя, да искря,

да искам да бъда твоя мечта,

да бъда нега, ефир, светлина.

 

Ти разтвори във въздуха обич, мечти

и нежност за дните ми ти подари,

сърцето си в мен с любов приюти,

остави го жарко безкрай да пламти.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??