Ти ми вдъхна живот, свобода,
накара ме пак да туптя, да искря,
да искам да бъда твоя мечта,
да бъда нега, ефир, светлина.
Ти разтвори във въздуха обич, мечти
и нежност за дните ми ти подари,
сърцето си в мен с любов приюти,
остави го жарко безкрай да пламти.
© Сеси All rights reserved.