29 oct 2008, 21:15

Ти, моя съдба 

  Poesía » De amor
1273 0 2
 

Как ще те видят очите ми?

Как ще те усети душата ми?

Как ще те намери сърцето ми?

Като пътеката към тебе я няма... 

 

Ще те срещна ли пак някога аз?

Ще почувствам ли отново ръцете ти?

Ще се обърнеш ли отново тогаз?

Или ще ме оставиш отново да страдам...

 

Винаги ти ще си мойта тъга.

Винаги за тебе ще страдам.

След тебе, знам, ще съм в живота сама.

И няма да мога за друг така да се раздавам...

 

Дали ще те видят отново очите ми?

Дали пак ще те усети душата ми?

Дали ще намери все някога сърцето ми?

Като пътеката към тебе я няма,

а единствено ти си мойта съдба...

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Човек обича истински само веднъж в живота! И след това всичко друго е заблуда! Боли, когато разбираш, че всеки следващ не е този, когото сърцето желае!
    Поздравления!
  • Понякога хората тръгват в различни посоки,дълго вървят по различни пътеки, но рано или късно,ако им е писано,тези пътища се пресичат...
    Поздрав за откровения стих!
Propuestas
: ??:??