2 feb 2023, 9:22

Ти музика си в приказна вода 

  Poesía » De amor, Otra
578 3 0

Ти музика си в приказна вода

и моята душа от теб отпива.

Лелейна, животворна свобода

твори с любов симфония красива.

 

И моята душа от теб отпива

най-благозвучното вълшебство нежно,

и свят омаен с мисълта се слива,

и плуват чувствата ми всекопнежно.

 

Най-благозвучното вълшебство нежно

от същността ти милата звучи.

Сияние сред дълбини – надеждно –

към мен протяга тайнствени лъчи.

 

От същността ти милата звучи

и в невъзможното една мечта.

Погледнеш ли ме с топлещи очи –

ти музика си в приказна вода.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??