Ти навярно не знаеш какво е да стоиш и плачеш тихомълком ...
Навярно не си обичал никога така, сякаш те боли сърцето ...
Сякаш искаш да умреш ...
Но ти живееш , живееш с тази мисъл , с тази болка любовна ...
Може да срещаш много мъже/жени , но винаги ще има един който ще ти е тръпка за цял един живот...
Ти навярно си мислиш , че няма определена любов за теб, нали?
Може й да има, но още да не е дошъл момента за нея ...
Не се отчайвай и не тъжи, и за теб някъде има роден някой за теб ...
Някой , който би те разбирал само с поглед , който би те оценил и би те приел такава каквато си ... Или такъв какъвто си ... !!!
Обичал ли си така , че да умираш за някой???
И ти навярно ще имаш някой, за който да умреш от любов ... !!!
© Натали Хаджиева Todos los derechos reservados