2 нояб. 2014 г., 17:28

Ти навярно 

  Поэзия » Любовная
405 0 0

Ти навярно не знаеш какво е да стоиш и плачеш тихомълком ...

Навярно не си обичал никога така, сякаш те боли сърцето ...

Сякаш искаш да умреш ...

 

Но ти живееш , живееш с тази мисъл , с тази болка любовна ...

Може да срещаш много мъже/жени , но винаги ще има един който ще ти е тръпка за цял един живот...

 

Ти навярно си мислиш , че няма определена любов за теб, нали?

Може й да има, но още да не е дошъл момента за нея ...

Не се отчайвай и не тъжи, и за теб някъде има роден някой за теб ...

 

Някой , който би те разбирал само с поглед , който би те оценил и би те приел такава каквато си ... Или такъв какъвто си ... !!!

Обичал ли си така , че да умираш за някой???

 

И ти навярно ще имаш някой, за който да умреш от любов ... !!!

© Натали Хаджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??