17 may 2017, 6:34

Ти не минаваш 

  Poesía » De amor
404 1 1

Мина време,

но ти не минаваш.

Навсякъде с мене те нося.

И товар си, и болка си,

душата ми умори се от носене.

И колко е леко, когато те няма.

И колко сумрачно, студено, жестоко.

Любовта е за смелите.

А аз теб продължавам да нося.

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??