Ти не можеш да ме върнеш, майко!
Аз съм тръгнала...
Бог знае накъде!
Нося океан от силни чувства
и разливам от водите му
след мен.
Вярвам,
че накрая ще остане
ЖИВА
любовта към този свят,
в който ми е трудно да живея
само от водица и комат...
ВЯРВАМ!
И ЖЕЛАЯ!
И ОЧАКВАМ
някакви неземни чудеса!
ТИ... не можеш да ме върнеш,
майко,
нито аз
децата си ще спра...
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados