18.01.2008 г., 15:47 ч.

Ти не можеш... 

  Поезия » Философска
729 1 9

Ти не можеш да ме върнеш, майко!

Аз съм тръгнала...

Бог знае накъде!

Нося океан от силни чувства

и разливам от водите му

след мен.

Вярвам,

че накрая ще остане

ЖИВА

любовта към този свят,

в който ми е трудно да живея

само от водица и комат...

ВЯРВАМ!

И ЖЕЛАЯ!

И ОЧАКВАМ

някакви неземни чудеса!

ТИ... не можеш да ме върнеш,

майко,

нито аз

децата си ще спра...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??