Ти си моето тайно обичане.
Ти си моята скрита мечта.
Ти не знаеш, но аз те сънувам,
с бяла рокля сред росна трева
и в косите ти черни палувам,
нероден пак умирам сега.
Ти не знаеш, но аз те мечтая,
с този пламък твойте очи!
И походката твоя, не зная,
но ме пали, пожари гори!
Ти си моето тайно обичане,
ти си моята тайна мечта!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados