10 nov 2010, 12:27

Ти никога не си ми късал цвете 

  Poesía » De amor
1106 1 12

Ти никога не си ми късал цвете 
и никога очите ми не си целувал, 
дори не си държал ръцете ми,
не си ме милвал, не си ме и сънувал.
Ти никога при мен не си се връщал,
не си се вглеждал в моите зеници,
единствено в мечти си ме прегръщал,
и сам си плакал тихо под звездите.
Ти погледа ми никога не срещна,
вкуса на устните ми не усети. 
Зората с мене сутрин не посрещна... 
Ти никога не си ми давал цвете!


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??