4 abr 2008, 13:31

ти пак в мен 

  Poesía » De amor
584 0 2

Ти пак остана в мен.

След онази нощ,

в онзи ден.

Ти пак се появи,

като призрак ме обсеби.

В мен заспиаваш.

И будиш моето сърце.

Спомените с теб останаха.

Мечтите ми показваш

и после пак някъде

ме хвърляш в

пространството от самота.

Душата ми обличаш

с нежните очи,

покриваш тялото ми - болка

от изминалото.

Сега живееш в спомените

на сърцето.

Обичам те пак както преди,

но сега от любовта

в мен нещо жарко боли.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??