4.04.2008 г., 13:31 ч.

ти пак в мен 

  Поезия » Любовна
582 0 2

Ти пак остана в мен.

След онази нощ,

в онзи ден.

Ти пак се появи,

като призрак ме обсеби.

В мен заспиаваш.

И будиш моето сърце.

Спомените с теб останаха.

Мечтите ми показваш

и после пак някъде

ме хвърляш в

пространството от самота.

Душата ми обличаш

с нежните очи,

покриваш тялото ми - болка

от изминалото.

Сега живееш в спомените

на сърцето.

Обичам те пак както преди,

но сега от любовта

в мен нещо жарко боли.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??