19 sept 2015, 19:23

Ти питаш ли ме 

  Poesía » De amor
574 0 6


Ти питаш ли ме мен, когато нощем,

заблъска вятъра по немия прозорец,

а аз не спя и чакам будна … още…

вратата входна, тихо да отвориш.

 

И питаш ли, когато сутрин рано,

ръце протягам, за да те докосна …

а след това разбирам, че те няма,

наместо теб, е празно със въпроси.

 

Ти питаш ли ме, всеки път, когато

те търся сляпо, но не те намирам?

Единствено в прозореца ми – вятър,

ми напомня, че без теб умирам…


26.01.2015

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??