Какво е любовта за мене...
миг един за цял живот.
Искра която никой няма да успее
със злобатаси, да я загаси.
Какво за мен, е любовта!?
За мене тя е... всичко.
Надежда, вяра, болест и лъжа
Но с истинската да живея.
Какво за мен е любовта!?
Тя пролет е ухайна и вълшебна...
нощното небе, изпълнено с звезди
вятърът вълшебен галещ се в тревите.
Какво за мен е любовта...
земята по която стъпваш ти любима.
В мелодия живот и красота с вълшебство
душата в небосвода пращаш.
Какво за мен е любовта!?
Ухание на страст и феромони.
Екстаз очакван, тръпнеш, изгарящ
две тела... изгубени във мрак вълшебен.
И пак да тънеш в самота
самотата на поета тъжен.
Какво за мен е любовта...
Стих вълшебен, но още ненаписан.
© Ангел Todos los derechos reservados
Кала ,Приятелю до нови!!!