Когато си мисля за теб,
природата цяла сияе;
тревата по-бързо расте
и всичко на пролет ухае.
Когато се спираш до мен,
и вятърът даже усеща –
разнася навред вдъхновен
усмивки от нашата среща.
Когато си тръгвам от теб,
нощта ме поглежда със упрек –
приличам на малко дете,
което за нищо се цупи.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Прекрасно!-
~~