Feb 27, 2009, 7:30 AM  

Когато... 

  Poetry » Love
770 0 20

Когато си мисля за теб,

природата цяла сияе;

тревата по-бързо расте 

и всичко на пролет ухае.

 

Когато се спираш до мен,

и вятърът даже усеща –

разнася навред вдъхновен

усмивки от нашата среща.

 

Когато си тръгвам от теб,

нощта ме поглежда със упрек –

приличам на малко дете, 

което за нищо се цупи.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??