27 dic 2007, 16:11

Ти само повярвай 

  Poesía » De amor
978 0 34
Ще танцувам за теб!
Ти само ме гледай.
В тази свята и празнична нощ,
нека бъда аз твойта последна победа,
приютила в сърцето дома!
              
Ще ме имаш завинаги!
Дори на парчета.
Като счупена коледна свещ.
Пожелай си да бъда твойта светла комета
и повярвай във този копнеж!
               
Ще танцувам за теб!
Дори ще ти пея.
И църковна, ще бъда, камбана.
Ти повярвай във Коледа и в чудодея -
... на Земята ще бъдем във Рая!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??