27.12.2007 г., 16:11 ч.

Ти само повярвай 

  Поезия » Любовна
975 0 34
Ще танцувам за теб!
Ти само ме гледай.
В тази свята и празнична нощ,
нека бъда аз твойта последна победа,
приютила в сърцето дома!
              
Ще ме имаш завинаги!
Дори на парчета.
Като счупена коледна свещ.
Пожелай си да бъда твойта светла комета
и повярвай във този копнеж!
               
Ще танцувам за теб!
Дори ще ти пея.
И църковна, ще бъда, камбана.
Ти повярвай във Коледа и в чудодея -
... на Земята ще бъдем във Рая!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??