18 sept 2017, 11:04

ТИ се еманципира! 

  Poesía » Otra
401 0 0

Боли! И е тъжно за мен,

защото АЗ така и не успях.

Виждам! Чувствам! Тъгувам!

Търся! Срещам! Спирам!

Чудя се!

И се сещам!

АЗ! ТИ!

Прегърнати! Усмихнати! Радостни! 

Щастливи! Търсещи! Чувстващи! Пеещи!

А АЗ така и не успях!

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??