Боли! И е тъжно за мен,
защото АЗ така и не успях.
Виждам! Чувствам! Тъгувам!
Търся! Срещам! Спирам!
Чудя се!
И се сещам!
АЗ! ТИ!
Прегърнати! Усмихнати! Радостни!
Щастливи! Търсещи! Чувстващи! Пеещи!
А АЗ така и не успях!
© Асен Всички права запазени