25 jun 2013, 22:06

Ти си 

  Poesía » De amor
648 0 0

Ти си слънцето в мен.

Всяка глътка живот.

Надеждата в сивия ден.

Капчица чиста любов.

Ти ми обръщаш света.

И ми рисуваш небе.

Ти си безкрая красив.

Ти си единствен за мен...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??