Jun 25, 2013, 10:06 PM

Ти си 

  Poetry » Love
645 0 0

Ти си слънцето в мен.

Всяка глътка живот.

Надеждата в сивия ден.

Капчица чиста любов.

Ти ми обръщаш света.

И ми рисуваш небе.

Ти си безкрая красив.

Ти си единствен за мен...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??