8 sept 2010, 21:45

Ти си 

  Poesía » De amor
792 0 6

Ти не си просто страст, а изгаряне.

Катаклизъм с невиждана мощ.

Щом те видя – в мен бездна отваря се:

ден след ден, всяка следваща нощ.

 

Ти не си просто дъжд, а порой:

мислите ми залял си, мечтите.

Няма вече за мене покой –

светят с блясък безумен очите.

 

Ти не си просто полъх на вятъра:

буря си, вихриш се във сърцето.

Ти си страстното огнено лято

и дъгата, огряла небето.

 

Ти си моята сбъдната истина.

Теб съм чакала дълги години.

И сега съм отново пречистена:

теб обичам - за всичко прости ми...

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??