4 feb 2011, 16:12

Ти си 

  Poesía » De amor
1389 0 1

Ти си моят ден,

от слънце озарен.

Ти си моят сън, подсладен

от сладък звън.

 

Ти ме караш да не спя,

по цяла нощ над теб да бдя.

Ти ме караш да ревнувам,

от любов по теб да се погубвам.

 

Ти ме караш да прощавам

и никога да не съжалявам.

Ти истински ме обичаш

и това не отричаш.

 

Ти не се отказваш лесно -

просто е чудесно,

защото не някой друг,

а точно ти!

© Сабрина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Напомни ми лексиконите отпреди ...надесет години, приятно е, поздрав зи стиха...
Propuestas
: ??:??