4.02.2011 г., 16:12 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
1244 0 1

Ти си моят ден,

от слънце озарен.

Ти си моят сън, подсладен

от сладък звън.

 

Ти ме караш да не спя,

по цяла нощ над теб да бдя.

Ти ме караш да ревнувам,

от любов по теб да се погубвам.

 

Ти ме караш да прощавам

и никога да не съжалявам.

Ти истински ме обичаш

и това не отричаш.

 

Ти не се отказваш лесно -

просто е чудесно,

защото не някой друг,

а точно ти!

© Сабрина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напомни ми лексиконите отпреди ...надесет години, приятно е, поздрав зи стиха...
Предложения
: ??:??