15 mar 2011, 19:09

Ти Си... 

  Poesía » De amor
578 0 1

Ти си мисълта, с която заспивам,
Ти си утрото, с което се събуждам,
Ти си човекът, за когото ще се боря,
Ти си жената на моя живот,
Ти си моята усмивка,
Ти си моята сълза,
Ти си момичето, което Обичам,
Ти си всичко за мен!
Ти си моята Любов!
       Обичам Те!!!

© Краси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??