15 мар. 2011 г., 19:09

Ти Си... 

  Поэзия » Любовная
581 0 1

Ти си мисълта, с която заспивам,
Ти си утрото, с което се събуждам,
Ти си човекът, за когото ще се боря,
Ти си жената на моя живот,
Ти си моята усмивка,
Ти си моята сълза,
Ти си момичето, което Обичам,
Ти си всичко за мен!
Ти си моята Любов!
       Обичам Те!!!

© Краси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??