...Ти си...
Ти си най - любимото ми цвете, приказка вълшебна,
ти си най-красивата нечувана фраза от други досега,
ти си студа, топлината,
ти си страха, смелостта,
ти си сянката, която излиза, когато слънцето ме изгаря...
и светлината, когато пътя си загубя...!
Ти си довереника на всичките ми тайни и емоции,
причината за живота, причината за моите песни,
мечтите ми, истината и много повече,
много повече...
Ти си морето, където плуват мислите и чувствата ми,
ти си небето, където летят сърцата,
между облаците и слънцата...
Ти си моят съучастник, моят водач и много повече,
много повече...
Това си ти!
Ти си моят въпрос и отговор,
моята еуфория и моето спокойствие...
Ти си най - красивата усмивка, свободата и душата,
ти си студа, топлината,
ти си страха и смелостта...
Ти си усещането, когато осъзнавам, че слънцето ме обгръща във вечността!
Това си ти болката и радостта, сълзите...
Любовта ми!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados