11 мая 2016 г., 00:47  

...Ти си... 

  Поэзия » Любовная
562 0 5

 

...Ти си...

 

 

Ти си най - любимото ми цвете, приказка вълшебна,

ти си най-красивата нечувана фраза от други досега,

ти си студа, топлината,

ти си страха, смелостта,

ти си сянката, която излиза, когато слънцето ме изгаря...

и светлината, когато пътя си загубя...!

 

Ти си довереника на всичките ми тайни и емоции,

причината за живота, причината за моите песни,

мечтите ми, истината и много повече,

много повече...

Ти си морето, където плуват мислите и чувствата ми,

ти си небето, където летят сърцата,

между облаците и слънцата...

Ти си моят съучастник, моят водач и много повече,

много повече...

Това си ти!

 

Ти си моят въпрос и отговор,

моята еуфория и моето спокойствие...

Ти си най - красивата усмивка, свободата и душата,

ти си студа, топлината,

ти си страха и смелостта...

Ти си усещането, когато осъзнавам, че слънцето ме обгръща във вечността!

Това си ти болката и радостта, сълзите...

Любовта ми!

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??