Теб искам да целувам,
да прегръщам и все към
теб да се връщам.
Искам за теб да копнея
и с теб да живея...
Ти си огъня в сърцето
и усмивката ми на лицето,
пламъка в очите и мислите
през нощите...
Ти си радостта и слабостта,
мечтата и реалността,
страстта и тръпката.
Първата ми мисъл за деня – ти си,
последната преди да заспя – ти си!
Този си, който ме дразни,
но без теб и шегите ти
дните ми са празни!
Не знам как така се случи,
но се радвам, че така се получи
Искам и през новата година
да имам сладката причина
да се усмихвам
при мисълта за теб
и да стопим този лед!
© Silviq Stefanova Todos los derechos reservados
С уважение,
Аделина Дойчева
Публикуващ редактор литература