31.12.2019 г., 11:35 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна, Друга
528 1 1

Теб искам да целувам,

да прегръщам и все към

теб да се връщам.
Искам за теб да копнея

и с теб да живея...
Ти си огъня в сърцето
и усмивката ми на лицето,
пламъка в очите и мислите
през нощите...
Ти си радостта и слабостта,
мечтата и реалността,
страстта и тръпката.
Първата ми мисъл за деня – ти си,

последната преди да заспя – ти си!
Този си, който ме дразни,
но без теб и шегите ти
дните ми са празни!
Не знам как така се случи,

но се радвам, че така се получи

Искам и през новата година

да имам сладката причина

да се усмихвам

при мисълта за теб

и да стопим този лед!

© Silviq Stefanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нанесена е корекция по структурата на произведението. С молба за оглед преди публикуване!

    С уважение,
    Аделина Дойчева
    Публикуващ редактор литература
Предложения
: ??:??