Слънцето в косите.
Блясъкът в очите.
Огънят в сърцето.
Сълзата на лицето.
Щастие, когато си до мен.
Тъга, когато си „отделечен".
Изпитвам непреодолима нужда
в обятията ти да се събуждам.
Смисълът на дните ми.
Любов - това за мен си ти!
Затова, една надежда имам аз -
да не допускаш раздяла между нас!
© Виолета Todos los derechos reservados
Прегръщам те силно!!!