14.01.2008 г., 12:31 ч.

Ти си... (1част) 

  Поезия
724 0 4
 

Слънцето в косите.

Блясъкът в очите.

Огънят в сърцето.

Сълзата на лицето.

 

 

Щастие, когато си до мен.

Тъга, когато си „отделечен".

Изпитвам непреодолима нужда

в обятията ти да се събуждам.

 

 

Смисълът на дните ми.

Любов - това за мен си ти!

Затова, една надежда имам аз -

да не допускаш раздяла между нас!

 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??