30 ago 2011, 13:24

Ти си... (2) 

  Poesía » De amor
1090 0 3

 

Ти си добра,
красива и чаровна.
Ще те повикам по име,
мило, нежно и красиво.
Ти ще разбереш, колко те обичам,
моята любов да споделя,
моите слова да изразя,
това са твои мечти.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??