Aug 30, 2011, 1:24 PM

Ти си... (2) 

  Poetry » Love
1231 0 3

 

Ти си добра,
красива и чаровна.
Ще те повикам по име,
мило, нежно и красиво.
Ти ще разбереш, колко те обичам,
моята любов да споделя,
моите слова да изразя,
това са твои мечти.

© Онур Реджеб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??