30.08.2011 г., 13:24 ч.

Ти си... (2) 

  Поезия » Любовна
1086 0 3

 

Ти си добра,
красива и чаровна.
Ще те повикам по име,
мило, нежно и красиво.
Ти ще разбереш, колко те обичам,
моята любов да споделя,
моите слова да изразя,
това са твои мечти.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??