30 авг. 2011 г., 13:24

Ти си... (2) 

  Поэзия » Любовная
1089 0 3

 

Ти си добра,
красива и чаровна.
Ще те повикам по име,
мило, нежно и красиво.
Ти ще разбереш, колко те обичам,
моята любов да споделя,
моите слова да изразя,
това са твои мечти.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??