29 jul 2008, 14:15

Ти си... 

  Poesía » De amor
888 0 3

Ти си слънцето златно, с което изгрява  денят,

ти си луната красива, с която се ражда нощта,

ти си лекият полъх, с който вятърът гали листата,

ти си топлият дъжд, който обичат цветята,

ти си тъгата в очите, която сълзите рисуват,

ти си прекрасният сън, който всяка нощ душата сънува,

ти си искрата надежда, която поддържа ме жива,

ти си момчето, което ме прави безумно щастлива!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??