Ти си слънцето златно, с което изгрява денят,
ти си луната красива, с която се ражда нощта,
ти си лекият полъх, с който вятърът гали листата,
ти си топлият дъжд, който обичат цветята,
ти си тъгата в очите, която сълзите рисуват,
ти си прекрасният сън, който всяка нощ душата сънува,
ти си искрата надежда, която поддържа ме жива,
ти си момчето, което ме прави безумно щастлива!
© Петя Все права защищены
красив стих...