16 jul 2005, 12:55

Ти си 

  Poesía
1519 0 3


Ти си моят пояс
в бурното море.
Ти си моят огън
в северните ледове.

Моята почивка
във забързания ден,
твоята усмивка
всичко е за мен.

Ти си мойто вдъхновение,
ти си божие творение.
И със цялата си красота,
ти за мен си всичко на света.

                                        02.05.04г.

© Ицо Саков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??