7 mar 2010, 20:04

Ти си! 

  Poesía » De amor
695 0 0

Ти си моето слънце, моята малка надежда,

капка обич си ти в огромния свят,

моята вяра... ти си ми всичко, което

поисках... и за което мечтах....

Аз те моля сега - помогни ми да сбъдна мечтите си,

просто подай ми ръце,

не се влюбвай в мен и недей ме обича,

приятел бъди ми - това не е зле...

Бъди ми приятел - това ще е ново начало,

като такава обичай ме ти

и обичта сърцата ще сгрява,

и по-малко така ще боли...

Ще бъда твоят най-добър приятел,

с теб ще съм и в радост, и в тъга

и моля те, когато срещнеш любовта си,

пръв на мен да кажеш за това...

Не ще тъжа, аз много ще се радвам,

защото с нея ти ще си щастлив -

човекът, който бе за мене всичко,

приятелят, на който всичко доверих...

 

 

                      06.03.2010г.

 

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??