Ти си моето слънце, моята малка надежда,
капка обич си ти в огромния свят,
моята вяра... ти си ми всичко, което
поисках... и за което мечтах....
Аз те моля сега - помогни ми да сбъдна мечтите си,
просто подай ми ръце,
не се влюбвай в мен и недей ме обича,
приятел бъди ми - това не е зле...
Бъди ми приятел - това ще е ново начало,
като такава обичай ме ти
и обичта сърцата ще сгрява,
и по-малко така ще боли...
Ще бъда твоят най-добър приятел,
с теб ще съм и в радост, и в тъга
и моля те, когато срещнеш любовта си,
пръв на мен да кажеш за това...
Не ще тъжа, аз много ще се радвам,
защото с нея ти ще си щастлив -
човекът, който бе за мене всичко,
приятелят, на който всичко доверих...
06.03.2010г.
© Памела Все права защищены