30 may 2008, 7:40

Ти си... 

  Poesía » Otra
1414 0 18
 

Ти притежаваш

чара и гордостта на розата,

топлината на коледна звезда,

чувствителността на мимозата,

уханието на момина сълза,

верността на минзухарчето,

прелестта на орхидеите,

надеждата на глухарчето,

вълшебството на феите...

Ти имаш душа на калина,

мечтателността на алстромерия,

хубостта на моята градина,

Ти си люлякова феерия...

Ти си букет от цветя -

красиви и многоцветни,

които растат в градини, нивя

и правят дните ни любими 

и пъстроцветни!

 

 

© Анна Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??